Over ons

Bij ITvriend geloven we dat technologie gebruikt moet worden als een vriend in plaats van een vijand. We streven daarom om het gevecht die veel mensen hebben met hun computers en telefoons op te lossen door mensen helpen met gewoon simpelweg computeren.

Onze visie

Het makkelijk en toegankelijk te maken van computeren voor iedereen. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten.

Waarom ITvriend?

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan onze klanten. Niet alleen bieden we gratis hulp aan hen die het nodig hebben via onze blogs en vlogs, maar we proberen ook een band op te bouwen met onze klanten. Op die manier weten we wat belangrijk is voor onze klanten, en kunnen we op die manier een passende en efficiënte oplossing creëren voor iedereen.

Onze expertise:

Bij ITvriend begrijpen we dat technologie voortdurend evolueert. Daarom investeren we continu in de opleiding en ontwikkeling van ons team. We streven naar een hoog niveau van deskundigheid, zodat we altijd voorop kunnen lopen in de nieuwste ontwikkelingen en trends in de IT-industrie. Dit stelt ons in staat om innovatieve oplossingen te bieden die onze klanten helpen te groeien en succesvol te zijn.

Dus, of u nu een klein bedrijf bent dat technische ondersteuning nodig heeft, of een individu dat hulp nodig heeft bij het opzetten van een nieuw apparaat, ITvriend staat altijd voor u klaar. Laten we vrienden worden en samen uw technologische uitdagingen overwinnen!


Bekijk onze diensten

Onze ITvrienden zeggen dit over ons:

We zijn er trots op dat we een bedrijf zijn dat uitblinkt in professionaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Onze tevreden klanten zijn het bewijs van onze toewijding aan uitmuntendheid.

ITvriend
ITvriend
1 Google recensies
Rocky Bakker
Rocky Bakker
2023-10-02
Geweldige service, precies wanneer je het nodig hebt. Dankje Remi!

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom wij uw beste vriend in zijn in IT


Contacteer ons.